93 877 64 64|679 47 07 09

8 de març, dia internacional de la dona.

Divendres, 08 març 2019

08/03/2019 – Bon dia!
Avui, 8 de març, és el Dia internacional de la Dona. L’ocasió ideal per fer públic el nostre agraïment a totes les dones.Agraïm el vostre esforç i la vostra dedicació, la vostra manera de fer les coses, la vostra sensibilitat i la vostra mirada àmplia i acollidora.

En un món en què, desgraciadament, la desigualtat i la violència de gènere encara són presents, és just que reconeguem el paper clau que jugueu les dones en tots els àmbits, sovint havent de fer front a situacions injustes.

Si vosaltres us atureu, el món s’atura. Perquè sou una peça indispensable, perquè sabeu demostrar cada dia la vostra vàlua professional, perquè jugueu un paper clau a les llars, a les entitats, als centres educatius… Perquè sou vosaltres qui ens ensenyeu a mirar-nos el món i els altres amb més empatia i a teixir xarxes de complicitat i de col·laboració que ens fan més grans i millors com a societat. Des del Montepio refusem i denunciem qualsevol situació de desigualtat, discriminació o violència de gènere. Només en un món just, en igualtat de condicions i d’oportunitats, podrem construir el futur que volem per a les generacions que vénen. Per això, avui, més que mai, gràcies a totes les dones que, malgrat els entrebancs, feu possible aquest camí cap a la societat que volem.

Feliç Dia de la Dona!

Font: Montepio / Ramon Baraldés / Director Montepio