Som els millor acompanyants per al teu viatge, allà on vagis nosaltres estem amb tú.

El cotxe podria deixar-te "tirat". El Montepio, no.

CONSELLS PER A L'ASSISTÈNCIA EN CARRETERA

1 Hi ha qui pensa que amb l'Assegurança del Vehicle, no cal contractar l'Assistència en carretera. Si fas servir el cotxe, et recomanem contractar-la, perquè et donarà solucions pensades per a les Persones.
2 S'han d'assistir a les persones les 24 hores i 365 dies a l'any sense obligació de ser el propietari del vehicle.
3 És molt important que es pugui resoldre un problema "in situ" amb una reparació ràpida i poder continuar el viatge, per exemple si punxes una roda, et quedes sense bateria o sense combustible, o perds les claus.
4 També és bàsic que l'Assistència comenci en el quilòmetre zero, des de l'aparcament de casa fins al taller que vulguis.
5 En cas de robatori o accident segurament t'anirà molt bé un vehicle de substitució per conservar la teva mobilitat.
6 En cas d'accident lluny de casa, cal tenir el servei de repatriació de persones ferides o malaltes, a més del mateix vehicle.

”Assegurances intermediades a través de Segursoci Correduria d’Asegurances S.L., vinculada a Montepio de Conductors Sant Cristòfol Manresa Berga, registrada amb el num. J178GC per la DGPFAiT de la Generalitat de Catalunya, Concertada l’assegurança de RC prevista en l’article 27-e de la Llei 26/2006 de 17 de juliol i de Capacitat Financera prevista a l’article 27-f de la Llei 26/2006.”

    Accepto la informació prèvia a la contractració (Més informació)
    Accepto rebre informació del Montepio

    De conformitat amb el que s'estableix en la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de MONTEPIO DE CONDUCTORS SANT CRISTOFOL MANRESA BERGA amb CIF V08269144 i domicili social situat en PLAZA SANT JORDI 1 08241, MANRESA (BARCELONA), amb la finalitat d'atendre les seves consultes. En compliment amb la normativa vigent, MONTEPIO DE CONDUCTORS SANT CRISTOFOL MANRESA BERGA informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per a complir amb els preceptes esmentats amb anterioritat. Així mateix l'informem que el tractament indicat en el paràgraf anterior tractem les seves dades conforme a l'existència del seu consentiment. Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificats, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per a utilitzar-los per a les finalitats esmentades. MONTEPIO DE CONDUCTORS SANT CRISTOFOL MANRESA BERGA informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que MONTEPIO DE CONDUCTORS SANT CRISTOFOL MANRESA BERGA es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests se suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes. D'acord amb els drets que li confereix el la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament d'aquests, dirigint la seva petició a l'adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic info@montepio.cat. L'informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un e-mail a l'adreça de correu electrònic: info@montepio.cat. Podrà dirigir-se a l'Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.