La millor assitència sanitaria al teu abast.

La salut és el més important. Amb una assegurança d'assistència sanitària disposareu d'atenció mèdica privada i de qualitat, evitant llistes d'espera.
Les nostres assegurances d'assistència sanitària et permetran accedir als millors centres i professionals de la medicina, sense esperes, sense copagament. Podem oferir-te opcions per assegurar una sola persona o bé tota la família al complet. A més, si ets autònom, podràs deduir-te les despeses de l'assegurança i incloure-hi l'opció de baixa per malaltia.

Al Montepio t'oferim la possibilitat de comparar preus i prestacions entre diferents companyies fins a trobar la més adequada per a vosaltres. També ens ocuparem de totes les gestions necessàries.

8 CONSELLS PER ESCOLLIR LA COMPANYIA D'ASSISTÈNCIA MÈDICA:
1 - Escollir la modalitat:
• Quadre mèdic: tries el metge o hospital que vulguis dintre dels concertats per la Companyia asseguradora.
• Reemborsament de despeses: vas al metge que vulguis, estigui o no entre els concertats. La Companyia et reemborsa un tant per cent de la factura que hagis pagat.
• Mixta: tens les dues opcions anteriors.
2 - Comprovar que l'Asseguradora:
• Tingui àmplia experiència en aquest sector.
• Disposi d'àmplia gamma de metges i clíniques.
• Presti assistència mundial en cas d'emergència.
• Tingui capacitat de resposta en casos imprevistos.
3 - Comprovar que ofereixi serveis complementaris relacionats amb els hàbits de vida saludables.
4 - Comprovar que el quadre mèdic incorpori a professionals de prestigi.
5 - Comprovar que els centres assistencials o hospitalaris concertats siguin de bon nivell d'assistència, instal·lacions i equips mèdics.
6 - Verificar si ofereixen serveis telefònics o per Internet per autoritzar les proves mèdiques o orientació sanitària.
7 - Verificar si inclouen serveis dentals econòmics.
8 - Valorar el tracte humà de la Companyia.

”Assegurances intermediades a través de Segursoci Correduria d’Asegurances S.L., vinculada a Montepio de Conductors Sant Cristòfol Manresa Berga, registrada amb el num. J178GC per la DGPFAiT de la Generalitat de Catalunya, Concertada l’assegurança de RC prevista en l’article 27-e de la Llei 26/2006 de 17 de juliol i de Capacitat Financera prevista a l’article 27-f de la Llei 26/2006.”

Vida

Contracta una assegurança de vida en el moment que tinguis persones dependents dels teus ingressos.

Negocis

El teu negoci necessita una assegurança que millor s'adapti a les seves necessitats.

Go Happy Card

Gaudeix de la millor assistència personal en viatge per tan sols 81 € a l'any

    Accepto la informació prèvia a la contractració (Més informació)
    Accepto rebre informació del Montepio

    De conformitat amb el que s'estableix en la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de MONTEPIO DE CONDUCTORS SANT CRISTOFOL MANRESA BERGA amb CIF V08269144 i domicili social situat en PLAZA SANT JORDI 1 08241, MANRESA (BARCELONA), amb la finalitat d'atendre les seves consultes. En compliment amb la normativa vigent, MONTEPIO DE CONDUCTORS SANT CRISTOFOL MANRESA BERGA informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per a complir amb els preceptes esmentats amb anterioritat. Així mateix l'informem que el tractament indicat en el paràgraf anterior tractem les seves dades conforme a l'existència del seu consentiment. Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificats, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per a utilitzar-los per a les finalitats esmentades. MONTEPIO DE CONDUCTORS SANT CRISTOFOL MANRESA BERGA informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que MONTEPIO DE CONDUCTORS SANT CRISTOFOL MANRESA BERGA es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests se suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes. D'acord amb els drets que li confereix el la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament d'aquests, dirigint la seva petició a l'adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic info@montepio.cat. L'informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un e-mail a l'adreça de correu electrònic: info@montepio.cat. Podrà dirigir-se a l'Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.