Si ets amant de la bicicleta amb nosaltres trobaràs la millor cobertura.

Podràs gaudir de les teves excursions o passejos en bicicleta amb la seguretat que aquesta Assegurança cobrirà els contratemps que pugueu tenir, tu o la teva bicicleta.

COBERTURES BÀSIQUES:

Assistència en Viatge d'àmbit europeu:
Trasllat sanitari si et poses malalt o tens un accident.
Desplaçament d'una persona per acompanyar-te amb les despeses d'allotjament.
En cas de mort, trasllat del cos al lloc de residència.
Rescat, recollida i tramesa de la bicicleta.
En cas d'accident, indemnització per pèrdua total de la bicicleta.
Despeses mèdiques fora del país.
Responsabilitat Civil davant de tercers: defensa, reclamació i assessorament jurídic.

COBERTURES OPCIONALS:
Indemnització per mort per accident.
Despeses per hospitalització.
Danys a la bicicleta per accident.
Robatori de la bicicleta a casa o a fora de casa.

”Assegurances intermediades a través de Segursoci Correduria d’Asegurances S.L., vinculada a Montepio de Conductors Sant Cristòfol Manresa Berga, registrada amb el num. J178GC per la DGPFAiT de la Generalitat de Catalunya, Concertada l’assegurança de RC prevista en l’article 27-e de la Llei 26/2006 de 17 de juliol i de Capacitat Financera prevista a l’article 27-f de la Llei 26/2006.”

Vehicles

Una assegurança que s'adapti a les teves necessitats i sigui el més adient per al teu vehicle

Mascotes

La teva mascota és un més de la família, es mereix la millor assegurança

Go Happy Card

Gaudeix de la millor assistència personal en viatge per tan sols 81 € a l'any

    Accepto la informació prèvia a la contractració (Més informació)
    Accepto rebre informació del Montepio

    De conformitat amb el que s'estableix en la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de MONTEPIO DE CONDUCTORS SANT CRISTOFOL MANRESA BERGA amb CIF V08269144 i domicili social situat en PLAZA SANT JORDI 1 08241, MANRESA (BARCELONA), amb la finalitat d'atendre les seves consultes. En compliment amb la normativa vigent, MONTEPIO DE CONDUCTORS SANT CRISTOFOL MANRESA BERGA informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per a complir amb els preceptes esmentats amb anterioritat. Així mateix l'informem que el tractament indicat en el paràgraf anterior tractem les seves dades conforme a l'existència del seu consentiment. Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificats, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per a utilitzar-los per a les finalitats esmentades. MONTEPIO DE CONDUCTORS SANT CRISTOFOL MANRESA BERGA informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que MONTEPIO DE CONDUCTORS SANT CRISTOFOL MANRESA BERGA es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests se suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes. D'acord amb els drets que li confereix el la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament d'aquests, dirigint la seva petició a l'adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic info@montepio.cat. L'informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un e-mail a l'adreça de correu electrònic: info@montepio.cat. Podrà dirigir-se a l'Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.