Si ets un aficionat a la caça o a la pesca a Montepio tenim la teva assegurança.

La caça o la pesca són dues afeccions pràcticament professionals que requereixen coneixement, experiència, bon equipament i una bona assegurança per disposar de la màxima protecció.

CAÇA:
Cobertures bàsiques:
Per danys corporals que es puguin causar involuntàriament a terceres persones durant l'activitat de caça.
Indemnitzacions.
Despeses sanitàries.
Defensa jurídica.
Cobertures opcionals:
Durant l'activitat de caça, incloent l'utilització de gos:
Danys que pogués ocasionar el gos.
Danys amb armes de foc en tir al blanc, tir al plat o tir al colomí.
Danys netejant l'arma.
Danys derivats de provocar involuntàriament un incendi o explosió.
Danys accidentals del mateix assegurat: mort, invalidesa o despeses sanitàries.
Robatori de l'arma.

PESCA
Indemnitzacions i despeses sanitàries per danys corporals o materials a tercers practicants pesca de superfície.
Defensa jurídica.
Danys accidentals del mateix assegurat: mort, invalidesa o assistència sanitària.

”Assegurances intermediades a través de Segursoci Correduria d’Asegurances S.L., vinculada a Montepio de Conductors Sant Cristòfol Manresa Berga, registrada amb el num. J178GC per la DGPFAiT de la Generalitat de Catalunya, Concertada l’assegurança de RC prevista en l’article 27-e de la Llei 26/2006 de 17 de juliol i de Capacitat Financera prevista a l’article 27-f de la Llei 26/2006.”

Vida

Contracta una assegurança de vida en el moment que tinguis persones dependents dels teus ingressos.

Vehicles

Una assegurança que s'adapti a les teves necessitats i sigui el més adient per al teu vehicle

Mascotes

La teva mascota és un més de la família, es mereix la millor assegurança

    Accepto la informació prèvia a la contractració (Més informació)
    Accepto rebre informació del Montepio

    De conformitat amb el que s'estableix en la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de MONTEPIO DE CONDUCTORS SANT CRISTOFOL MANRESA BERGA amb CIF V08269144 i domicili social situat en PLAZA SANT JORDI 1 08241, MANRESA (BARCELONA), amb la finalitat d'atendre les seves consultes. En compliment amb la normativa vigent, MONTEPIO DE CONDUCTORS SANT CRISTOFOL MANRESA BERGA informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per a complir amb els preceptes esmentats amb anterioritat. Així mateix l'informem que el tractament indicat en el paràgraf anterior tractem les seves dades conforme a l'existència del seu consentiment. Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificats, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per a utilitzar-los per a les finalitats esmentades. MONTEPIO DE CONDUCTORS SANT CRISTOFOL MANRESA BERGA informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que MONTEPIO DE CONDUCTORS SANT CRISTOFOL MANRESA BERGA es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests se suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes. D'acord amb els drets que li confereix el la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament d'aquests, dirigint la seva petició a l'adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic info@montepio.cat. L'informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un e-mail a l'adreça de correu electrònic: info@montepio.cat. Podrà dirigir-se a l'Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.