93 877 64 64|679 47 07 09

La importància de deixar-ho tot arreglat per quan no hi siguem.

Quan un ésser estimat ens deixa, a banda del dol per la pèrdua, s'ha de fer front a les gestions i el cost del sepeli que pot fluctuar entre 3.000 i 5.000 €. Una assegurança de decessos cobreix els tràmits i el cost de tots els serveis relacionats amb el funeral.
Al nostre país hi ha una llarga tradició i 6 de cada 10 sepelis estan coberts per una Assegurança perquè la majoria de la gent vol estalviar preocupacions a la família quan arribi el moment.

SERVEIS COBERTS:
Fèretre, sala de tanatori, flors, funeral, gestió de documents, trasllat al cementiri, enterrament o incineració. AVANTATGES:
Només amb una trucada, els familiars diposaran de l'atenció i servei integral, evitant enrenous. Flexibilitat en la forma de pagament: anual, semestral, trimestral, bimestral o mensual.

Vida

Contracta una assegurança de vida en el moment que tinguis persones dependents dels teus ingressos.

Vehicles

Una assegurança que s'adapti a les teves necessitats i sigui el més adient per al teu vehicle

Accepto la política de dades
Accepto rebre informació del Montepio

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip.