93 877 64 64|679 47 07 09

Màxima protecció al millor preu.

L'assistència personal en viatge per tan sols 81 € a l'any


Assistència en desplaçaments
Pel fet de ser soci gaudiràs d'una assistència personal en viatge, en una única quota, per a tots els teus vehicles: turisme, tot terreny, monovolum, ciclomotor i motocicleta. També si vas d'acompanyant o agafes transport públic. Podràs moure't tranquil i segur.

Assistència mèdica
Estem al teu costat en els moments més difícils oferint-te cobertura mèdica nacional i a l'estranger fins a 30.000€. Ens ocupem del trasllat o repatriació sanitària de ferits o malalts fins a la seva residència o a l'hospital més proper. Cura't en salut!

Assistència mecànica
Si és possible, reparem el teu vehicle a la carretera, sigui quin sigui el vehicle que condueixis. En cas de no poder ser reparat en 72 hores, el traslladem al teu lloc de residència. També ens encarreguem de les teves despeses de transport.

Assistència jurídica
Reclamacions de danys a l'estranger fins a 3.000€ com a vianant, conductor de vehicle, ocupant de vehicle o usuari de transport públic. També t'ajudem en altres situacions com la recerca, localització i enviament d'equipatge perdut. Descobreix-ne més!

Vida

Contracta una assegurança de vida en el moment que tinguis persones dependents dels teus ingressos.

Llar / Comunitats

A la llar és on es produeixen més incidèncias al llarg de l'any.

Decessos

La importància de deixar-ho tot arreglat per quan no hi siguem.

Accepto la política de dades
Accepto rebre informació del Montepio

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip.