Màxima protecció al millor preu.

L'assistència personal en viatge per tan sols 81 € a l'any


Assistència en desplaçaments
Pel fet de ser soci gaudiràs d'una assistència personal en viatge, en una única quota, per a tots els teus vehicles: turisme, tot terreny, monovolum, ciclomotor i motocicleta. També si vas d'acompanyant o agafes transport públic. Podràs moure't tranquil i segur.

Assistència mèdica
Estem al teu costat en els moments més difícils oferint-te cobertura mèdica nacional i a l'estranger fins a 30.000€. Ens ocupem del trasllat o repatriació sanitària de ferits o malalts fins a la seva residència o a l'hospital més proper. Cura't en salut!

Assistència mecànica
Si és possible, reparem el teu vehicle a la carretera, sigui quin sigui el vehicle que condueixis. En cas de no poder ser reparat en 72 hores, el traslladem al teu lloc de residència. També ens encarreguem de les teves despeses de transport.

Assistència jurídica
Reclamacions de danys a l'estranger fins a 3.000€ com a vianant, conductor de vehicle, ocupant de vehicle o usuari de transport públic. També t'ajudem en altres situacions com la recerca, localització i enviament d'equipatge perdut. Descobreix-ne més!

“distribuït per Montepio de Conductors de la companyia ARAG SE, Sucursal en España per acord de col·laboració de distribució de productes”

Vida

Contracta una assegurança de vida en el moment que tinguis persones dependents dels teus ingressos.

Llar / Comunitats

A la llar és on es produeixen més incidèncias al llarg de l'any.

Decessos

La importància de deixar-ho tot arreglat per quan no hi siguem.

    Accepto la informació prèvia a la contractració (Més informació)
    Accepto rebre informació del Montepio

    De conformitat amb el que s'estableix en la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de MONTEPIO DE CONDUCTORS SANT CRISTOFOL MANRESA BERGA amb CIF V08269144 i domicili social situat en PLAZA SANT JORDI 1 08241, MANRESA (BARCELONA), amb la finalitat d'atendre les seves consultes. En compliment amb la normativa vigent, MONTEPIO DE CONDUCTORS SANT CRISTOFOL MANRESA BERGA informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per a complir amb els preceptes esmentats amb anterioritat. Així mateix l'informem que el tractament indicat en el paràgraf anterior tractem les seves dades conforme a l'existència del seu consentiment. Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificats, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per a utilitzar-los per a les finalitats esmentades. MONTEPIO DE CONDUCTORS SANT CRISTOFOL MANRESA BERGA informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que MONTEPIO DE CONDUCTORS SANT CRISTOFOL MANRESA BERGA es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests se suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes. D'acord amb els drets que li confereix el la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament d'aquests, dirigint la seva petició a l'adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic info@montepio.cat. L'informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un e-mail a l'adreça de correu electrònic: info@montepio.cat. Podrà dirigir-se a l'Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.