Tenim l'assegurança que millor s'adapta a tu i el teu vehicle.

Som una corredoria d'assegurances, el que ens permet ser els teus millors aliats a l'hora de triar una assegurança oferint-te el preu més competitiu amb el millor servei.

7 CONSELLS PER ESTALVIAR DINERS EN L'ASSEGURANÇA DE VEHICLE:

1 - Comparar entre diferents Companyies i, dos mesos abans del venciment, veure si han aparegut opcions millors.
2 - Si tens intenció de comprar un cotxe nou, el tipus de vehicle (berlina, esportiu, SUV, tot-terreny, monovolum, etc.), la seva potència i alguns extres d'equipament, són factors que poden incidir en el preu de la pòlissa.
3 - Elements com l'alarma o immobilitzador en cas de robatori ajuden a rebaixar el preu, així com si el vehicle "dorm" en un garatge.
4 - En la cobertura de "tot risc" valorar l'opció de contractar-la amb una franquícia. En cas d'incidència l'Assegurat paga la quantitat acordada i la Companyia paga la resta.
5 - Com més gran sigui l'Assegurat i més anys d'experiència tingui, menor serà el preu de l'assegurança. Quantes menys incidències o sancions hagi tingut l'Assegurat, també pot reduir el preu. Ser un conductor exemplar té la seva bonificació.
6 - També es pot estalviar contractant alguna altra assegurança (Llar, Salut, Vida) amb la mateixa Companyia.
7 - Cal revisar què surt més a compte: pagament en una única anualitat o en diversos fraccionaments.

”Assegurances intermediades a través de Segursoci Correduria d’Asegurances S.L., vinculada a Montepio de Conductors Sant Cristòfol Manresa Berga, registrada amb el num. J178GC per la DGPFAiT de la Generalitat de Catalunya, Concertada l’assegurança de RC prevista en l’article 27-e de la Llei 26/2006 de 17 de juliol i de Capacitat Financera prevista a l’article 27-f de la Llei 26/2006.”

Vida

Contracta una assegurança de vida en el moment que tinguis persones dependents dels teus ingressos.

Negocis

El teu negoci necessita una assegurança que millor s'adapti a les seves necessitats.

Go Happy Card

Gaudeix de la millor assistència personal en viatge per tan sols 81 € a l'any

    Accepto la informació prèvia a la contractració (Més informació)
    Accepto rebre informació del Montepio

    De conformitat amb el que s'estableix en la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de MONTEPIO DE CONDUCTORS SANT CRISTOFOL MANRESA BERGA amb CIF V08269144 i domicili social situat en PLAZA SANT JORDI 1 08241, MANRESA (BARCELONA), amb la finalitat d'atendre les seves consultes. En compliment amb la normativa vigent, MONTEPIO DE CONDUCTORS SANT CRISTOFOL MANRESA BERGA informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per a complir amb els preceptes esmentats amb anterioritat. Així mateix l'informem que el tractament indicat en el paràgraf anterior tractem les seves dades conforme a l'existència del seu consentiment. Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificats, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per a utilitzar-los per a les finalitats esmentades. MONTEPIO DE CONDUCTORS SANT CRISTOFOL MANRESA BERGA informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que MONTEPIO DE CONDUCTORS SANT CRISTOFOL MANRESA BERGA es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests se suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes. D'acord amb els drets que li confereix el la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament d'aquests, dirigint la seva petició a l'adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic info@montepio.cat. L'informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un e-mail a l'adreça de correu electrònic: info@montepio.cat. Podrà dirigir-se a l'Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.