93 877 64 64|679 47 07 09

Tenim l'assegurança que millor s'adapta a tu i el teu vehicle.

Som una corredoria d'assegurances, el que ens permet ser els teus millors aliats a l'hora de triar una assegurança oferint-te el preu més competitiu amb el millor servei.

7 CONSELLS PER ESTALVIAR DINERS EN L'ASSEGURANÇA DE VEHICLE:

1 - Comparar entre diferents Companyies i, dos mesos abans del venciment, veure si han aparegut opcions millors.
2 - Si tens intenció de comprar un cotxe nou, el tipus de vehicle (berlina, esportiu, SUV, tot-terreny, monovolum, etc.), la seva potència i alguns extres d'equipament, són factors que poden incidir en el preu de la pòlissa.
3 - Elements com l'alarma o immobilitzador en cas de robatori ajuden a rebaixar el preu, així com si el vehicle "dorm" en un garatge.
4 - En la cobertura de "tot risc" valorar l'opció de contractar-la amb una franquícia. En cas d'incidència l'Assegurat paga la quantitat acordada i la Companyia paga la resta.
5 - Com més gran sigui l'Assegurat i més anys d'experiència tingui, menor serà el preu de l'assegurança. Quantes menys incidències o sancions hagi tingut l'Assegurat, també pot reduir el preu. Ser un conductor exemplar té la seva bonificació.
6 - També es pot estalviar contractant alguna altra assegurança (Llar, Salut, Vida) amb la mateixa Companyia.
7 - Cal revisar què surt més a compte: pagament en una única anualitat o en diversos fraccionaments.

Vida

Contracta una assegurança de vida en el moment que tinguis persones dependents dels teus ingressos.

Negocis

El teu negoci necessita una assegurança que millor s'adapti a les seves necessitats.

Go Happy Card

Gaudeix de la millor assistència personal en viatge per tan sols 81 € a l'any

Accepto la política de dades
Accepto rebre informació del Montepio

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip.