93 877 64 64|679 47 07 09

Contracta una assegurança de vida en el moment que tinguis persones dependents dels teus ingressos.

L'assegurança de vida donarà resposta a les necessitats de la teva família en el moment que més ho pugui necessitar. La mort o la invalidesa poden causar grans perjudicis econòmics als membres de la família. Les necessitats del dia a dia continuen però els ingressos ja no són els mateixos. Hi ha dos problemes molt comuns: continuar amb el pagament d'una hipoteca o els estudis dels fills. L'assegurança de vida és fonamental per garantir el futur dels que més estimem. Has de buscar el més adequat a la teva família.

7 CONSELLS PER A ESCOLLIR UNA BONA ASSEGURANÇA DE VIDA

1 - Analitzar les necessitats econòmiques de la família, els ingressos i els possibles perjudicis en cas d'imprevistos no desijtats.
2 - Decidir quines cobertures s'adequen a les necessitats de la família.
3 - Calcular quina quantitat de diners vols contractar i les quotes que pots afrontar. Els experts recomanen assegurar una quantitat equivalent a les despeses bàsiques de la família corresponents a entre 3 i 5 anys.
4 - Escollir els beneficiaris determinant les quanties exactes de cadascun i els beneficiaris suplents en cas que els beneficiaris assignats no puguin rebre el pagament.
5 - Les assegurances de vida no tenen un preu estàndard, ja que depèn de l'edat i sexe de l'Assegurat, així com la quantitat que es vol assegurar, relacionada amb els ingressos anuals.
6 - Les cobertures poden variar d'una Companyia a una altra. Les principals són defunció, invalidesa permanent i absoluta, defunció per accident. Altres cobertures complementàries poden ser assessorament mèdic o legal o atenció psicològica.
7 - És molt recomanable contractar una Assegurança de Vida en el moment que tinguis persones dependents dels teus ingressos.

Go Happy Card

Gaudeix de la millor assistència personal en viatge per tan sols 81 € a l'any

Accepto la política de dades
Accepto rebre informació del Montepio

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip.