Contracta una assegurança de vida en el moment que tinguis persones dependents dels teus ingressos.

L'assegurança de vida donarà resposta a les necessitats de la teva família en el moment que més ho pugui necessitar. La mort o la invalidesa poden causar grans perjudicis econòmics als membres de la família. Les necessitats del dia a dia continuen però els ingressos ja no són els mateixos. Hi ha dos problemes molt comuns: continuar amb el pagament d'una hipoteca o els estudis dels fills. L'assegurança de vida és fonamental per garantir el futur dels que més estimem. Has de buscar el més adequat a la teva família.

7 CONSELLS PER A ESCOLLIR UNA BONA ASSEGURANÇA DE VIDA

1 - Analitzar les necessitats econòmiques de la família, els ingressos i els possibles perjudicis en cas d'imprevistos no desijtats.
2 - Decidir quines cobertures s'adequen a les necessitats de la família.
3 - Calcular quina quantitat de diners vols contractar i les quotes que pots afrontar. Els experts recomanen assegurar una quantitat equivalent a les despeses bàsiques de la família corresponents a entre 3 i 5 anys.
4 - Escollir els beneficiaris determinant les quanties exactes de cadascun i els beneficiaris suplents en cas que els beneficiaris assignats no puguin rebre el pagament.
5 - Les assegurances de vida no tenen un preu estàndard, ja que depèn de l'edat i sexe de l'Assegurat, així com la quantitat que es vol assegurar, relacionada amb els ingressos anuals.
6 - Les cobertures poden variar d'una Companyia a una altra. Les principals són defunció, invalidesa permanent i absoluta, defunció per accident. Altres cobertures complementàries poden ser assessorament mèdic o legal o atenció psicològica.
7 - És molt recomanable contractar una Assegurança de Vida en el moment que tinguis persones dependents dels teus ingressos.

”Assegurances intermediades a través de Segursoci Correduria d’Asegurances S.L., vinculada a Montepio de Conductors Sant Cristòfol Manresa Berga, registrada amb el num. J178GC per la DGPFAiT de la Generalitat de Catalunya, Concertada l’assegurança de RC prevista en l’article 27-e de la Llei 26/2006 de 17 de juliol i de Capacitat Financera prevista a l’article 27-f de la Llei 26/2006.”

Decessos

La importància de deixar-ho tot arreglat per quan no hi siguem.

Assistència sanitària

La millor assistència per accedir als millors centres i professionals de la medicina

Go Happy Card

Gaudeix de la millor assistència personal en viatge per tan sols 81 € a l'any

    Accepto la informació prèvia a la contractració (Més informació)
    Accepto rebre informació del Montepio

    De conformitat amb el que s'estableix en la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de MONTEPIO DE CONDUCTORS SANT CRISTOFOL MANRESA BERGA amb CIF V08269144 i domicili social situat en PLAZA SANT JORDI 1 08241, MANRESA (BARCELONA), amb la finalitat d'atendre les seves consultes. En compliment amb la normativa vigent, MONTEPIO DE CONDUCTORS SANT CRISTOFOL MANRESA BERGA informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per a complir amb els preceptes esmentats amb anterioritat. Així mateix l'informem que el tractament indicat en el paràgraf anterior tractem les seves dades conforme a l'existència del seu consentiment. Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificats, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per a utilitzar-los per a les finalitats esmentades. MONTEPIO DE CONDUCTORS SANT CRISTOFOL MANRESA BERGA informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que MONTEPIO DE CONDUCTORS SANT CRISTOFOL MANRESA BERGA es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests se suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes. D'acord amb els drets que li confereix el la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament d'aquests, dirigint la seva petició a l'adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic info@montepio.cat. L'informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un e-mail a l'adreça de correu electrònic: info@montepio.cat. Podrà dirigir-se a l'Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.