Cas real montepio: Solucions en temps de pandèmia

Dimarts, 06 abril 2021

Els temps de pandèmia són confusos i estranys. En ple període de confinament, la dona d’un soci de Manresa va estar ingressada a l’Hospital Clínic de Barcelona.

Quan va ser donada d’alta, el nostre soci ens va demanar si tindria cap problema per fer el desplaçament amb el seu cotxe i anar a buscar la seva dona.

En principi aquesta era una causa justificada i ningú no li havia de posar cap trava per fer-ho, i així li ho vam comunicar. Efectivament, el trajecte fins a l’hospital va anar rodat i el nostre soci va poder reunir-se amb la seva dona.

Un cop retrobats, amb l’alta sota el braç i ben contents de poder tornar a casa plegats, van anar cap al cotxe, ho van carregar tot, van seure als seients i, amb els cinturons cordats i la clau al contacte, es van trobar que el cotxe no es volia posar en marxa.

Després d’uns quants intents i de lamentar-se que allò només podia passar l’únic dia que el cotxe havia de sortir de Manresa, la parella ens va trucar per demanar ajuda.

Ens vam posar en marxa i ens vam posar en contacte amb la companyia asseguradora per tal de tornar cotxe i matrimoni cap a Manresa al més aviat possible.

La grua portaria el cotxe al seu taller habitual i la parella aniria a casa en taxi.

Se’ns va fer saber que s’haurien d’enviar dos taxis a buscar-los perquè així es mantindria la distància de seguretat entre persones obligatòria durant el confinament.

Com que complim la normativa rigorosament, vam enviar dos taxis, un per a cada membre del matrimoni, que els van portar, primer un i després l’altra, a la casa de Manresa on viuen junts havent respectat les distàncies necessàries.

Declaració de la Renda 2020

La campanya de la declaració de la Renda de l’any fiscal 2020 començarà el dimecres 7 d’abril de 2021 i es prolongarà fins al...

read more