Casos reals Montepio: Un passeig accidentat

Divendres, 18 setembre 2020

Un senyor jubilat mutualista de Montepio feia una passejada matinal per la seva localitat com solia fer cada dia abans de fer la compra i, quan travessava un pas de vianants, un conductor despistat que estava entretingut canviant la cançó de l’equip de so del cotxe el va atropellar.

L’atropellament va ser greu i l’home va haver de ser traslladat a l’hospital amb ambulància i allà va haver d’estar ingressat. Tenia lesions importants al tronc inferior que van requerir alguna intervenció.

Montepio es va encarregar de fer-li una tramitació personalitzada i de gestionar la reclamació amb l’assegurança del causant de l’accident.

Ens vam fer càrrec, doncs, de la gestió de les ambulàncies, de la recuperació que va haver de fer després de l’hospitalització, de totes les despeses mèdiques i de la reclamació de la indemnització, tot a través dels nostres advocats i pèrits mèdics.

D’aquesta manera el nostre mutualista va poder centrar-se en la recuperació mentre nosaltres teníem cura de tota la resta. Totes aquestes gestions no van tenir, evidentment, cap cost per al soci, que ara ja ha acabat la recuperació i s’ha refet del tot de l’accident.

Ens ha fet saber que va quedar molt satisfet de la feina feta per Montepio i ens consta que ha reprès els passejos als matins, tot i que ara mira de buscar recorreguts amb tan pocs passos de vianants com sigui possible.

Pel que fa al conductor, esperem que l’experiència no li hagi fet passar el gust per la música; ara, volem pensar que abans d’agafar el cotxe es prepararà llistes de reproducció amb cançons que li agradin i no vulgui canviar a meitat de trajecte.

La nova mobilitat elèctrica

Prioritzar el vehicle elèctric és una de les fites que s’ha marcat el Govern català per als propers anys de cara a instaurar un nou...

read more