El Montepio entrega a Althaia 1.500 euros recaptats a les festes de Sant Cristòfol

Dijous, 07 novembre 2019

L’aportació, recollida a Manresa i a Berga, va destinada a al projecte de mecenatge infantojuvenil

Els gairebé 1.500 euros recollits pel Montepio a les benediccions de vehicles de Sant Cristòfol a Manresa i a Berga ja han arribat a la Fundació Althaia. La recaptació va destinada a la campanya de mecenatge per millorar les àrees d’atenció a infants i joves.

El primer projecte que es visualitzarà serà la nova Unitat d’Hospitalització de Salut Mental Infantojuvenil. També es preveu la reforma integral de la Unitat de Neonatologia, la remodelació de la Unitat d’Hospitalització de Pediatria, que inclou l’escola i l’hospital de dia, i la humanització de les consultes externes i urgències de Pediatria. Un altre projecte és possibilitar que es puguin fer ressonàncies magnètiques pediàtriques.

Els diners es van entregar a Albert Estiarte, director adjunt de la Fundació Althaia, i Antònia Raich, cap de la Unitat de Comunicació, Participació i Mecenatge. Per part del Montepio van participar en l’acte Llorenç Juanola, president, Joan Cots, vicepresident, i Ramon Baraldés, director.

El Montepio destinada cada any la seva recaptació de Sant Cristòfol a un projecte solidari per mostrar el seu compromís amb el territori i la ciutadania.