Quan tens un problema sempre agrairàs tenir un amic a la vora, a Montepio hi trobaràs l’amic que et donarà la mà en un moment difícil. T’oferim la millor protecció davant de les reclamacions a les teves companyies, els conflictes de circulació i un grapat d’avantatges més.

Amb Montepio mai et trobaràs sol davant d’un problema, sempre estem amb tu.

Defensa de la persona

Defensem al soci, tant si condueix com si és ocupant. Tant si va en vehicle rodant, com si és vianant.

Procés de peritatge

Peritem de forma gratuïta els danys produïts al teu vehicle. T’assessorem i fem el seguiment de tot el procés de peritatge del teu vehicle.

Reclamació de danys

Gestionem i reclamem els days tant del vehicle com de la persona.

Danys corporals

Posem a la teva disposició els millors pèrits de danys corporals per asegurar-nos la màxima indemnització per accident de circulació.

Pagament de fiances

Pagament de fiances i costes processals per dret de la circulació.

Indemnització per mort

Indemnització per mort en accident de circulació.

Consultes legals gratuïtes

Assessorament legal gratuït per consultar temes d’àmbit fiscal, laboral, familiar…

Gestió de multes

Assessorament i tramitació de recursos tant per via administrativa com contencios-administratiu.

Avís sancions al BOE

T’avisem de les sancions publicades al BOE i gestionem el pagament de les multes.

Tràmits al milllor preu.

Els tràmits de gestoria són més econòmics pels socis.

Descomptes exclusius.

Aprofita els descomptes exclusius en establiments associats.
Ser soci del Montepio pot sortir de franc!

Descobreix-ne més!

Sénior 53€ l'any

Gaudeix de tots els avantatges de formar part de Montepio.
Fes-te soci/a i tindràs en una sola quota anual assessorament legal, gestió de multes, defensa de la persona, procés de peritatge, reclamació per danys en sinistres i un munt de descomptes exclusius en comerços adherits per tan sols ser soci/a de Montepio.

Més 11.000 socis no es poden equivocar.

Diuen que la tranquil·litat no té preu, nosaltres li hem posat.

Júnior 30€ l'any

Si tens entre 14 i 25 anys, aquesta és la teva quota.
Gaudeix de tots els avantatges de formar part de Montepio amb una quota reduïda pel simple fet de ser jove.

Familiar

A Montepio ens agrada protegir-te a tu i també els teus.
És per això que hem creat quotes reduïdes per als diferents membres de la família.
2n Membre 26€ l’any
14 a 25 anys 14€ l’any
Menys de 14 anys Gratuït

Empresa 37€ l'any per vehicle

La protecció i la seguretat en una empresa són imprescindibles.
És per això que ara pots gaudir de les cobertures i serveis de fer-se soci per a cadascun dels vehicles de la teva empresa.

    Accepto la informació prèvia a la contractració (Més informació)
    Accepto rebre informació del Montepio

    De conformitat amb el que s'estableix en la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de MONTEPIO DE CONDUCTORS SANT CRISTOFOL MANRESA BERGA amb CIF V08269144 i domicili social situat en PLAZA SANT JORDI 1 08241, MANRESA (BARCELONA), amb la finalitat d'atendre les seves consultes. En compliment amb la normativa vigent, MONTEPIO DE CONDUCTORS SANT CRISTOFOL MANRESA BERGA informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per a complir amb els preceptes esmentats amb anterioritat. Així mateix l'informem que el tractament indicat en el paràgraf anterior tractem les seves dades conforme a l'existència del seu consentiment. Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificats, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per a utilitzar-los per a les finalitats esmentades. MONTEPIO DE CONDUCTORS SANT CRISTOFOL MANRESA BERGA informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que MONTEPIO DE CONDUCTORS SANT CRISTOFOL MANRESA BERGA es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests se suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes. D'acord amb els drets que li confereix el la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament d'aquests, dirigint la seva petició a l'adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic info@montepio.cat. L'informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un e-mail a l'adreça de correu electrònic: info@montepio.cat. Podrà dirigir-se a l'Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.