Quan tens un problema sempre agrairàs tenir un amic a la vora, a Montepio hi trobaràs l’amic que et donarà la mà en un moment difícil. T’oferim la millor protecció davant de les reclamacions a les teves companyies, els conflictes de circulació i un grapat d’avantatges més.

Amb Montepio mai et trobaràs sol davant d’un problema, sempre estem amb tu.

Defensa de la persona

Defensem al soci, tant si condueix com si és ocupant. Tant si va en vehicle rodant, com si és vianant.

Procés de peritatge

Peritem de forma gratuïta els danys produïts al teu vehicle. T’assessorem i fem el seguiment de tot el procés de peritatge del teu vehicle.

Reclamació de danys

Gestionem i reclamem els days tant del vehicle com de la persona.

Danys corporals

Posem a la teva disposició els millors pèrits de danys corporals per asegurar-nos la màxima indemnització per accident de circulació.

Pagament de fiances

Pagament de fiances i costes processals per dret de la circulació.

Indemnització per mort

Indemnització per mort en accident de circulació.

Consultes legals gratuïtes

Assessorament legal gratuït per consultar temes d’àmbit fiscal, laboral, familiar…

Gestió de multes

Assessorament i tramitació de recursos tant per via administrativa com contencios-administratiu.

Avís sancions al BOE

T’avisem de les sancions publicades al BOE i gestionem el pagament de les multes.

Tràmits al milllor preu.

Els tràmits de gestoria són més econòmics pels socis.

Descomptes exclusius.

Aprofita els descomptes exclusius en establiments associats.
Ser soci del Montepio pot sortir de franc!

Descobreix-ne més!

Sénior 52€ l'any

Gaudeix de tots els avantatges de formar part de Montepio.
Fes-te soci/a i tindràs en una sola quota anual assessorament legal, gestió de multes, defensa de la persona, procés de peritatge, reclamació per danys en sinistres i un munt de descomptes exclusius en comerços adherits per tan sols ser soci/a de Montepio.

Més 11.000 socis no es poden equivocar.

Diuen que la tranquil·litat no té preu, nosaltres li hem posat.

Júnior 29€ l'any

Si tens entre 14 i 25 anys, aquesta és la teva quota.
Gaudeix de tots els avantatges de formar part de Montepio amb una quota reduïda pel simple fet de ser jove.

Familiar

A Montepio ens agrada protegir-te a tu i també els teus.
És per això que hem creat quotes reduïdes per als diferents membres de la família.
2n Membre 25€ l’any
14 a 25 anys 13€ l’any
Menys de 14 anys Gratuït

Empresa 36€ l'any per vehicle

La protecció i la seguretat en una empresa són imprescindibles.
És per això que ara pots gaudir de les cobertures i serveis de fer-se soci per a cadascun dels vehicles de la teva empresa.
Accepto rebre informació del Montepio

De conformidad con lo establecido en la normativa vigente en Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que sus datos serán incorporados al sistema de tratamiento titularidad de MONTEPIO DE CONDUCTORES SANT CRISTOFOL MANRESA BERGA con CIF V08269144 y domicilio social sito en PLAZA SANT JORDI 1 08241, MANRESA (BARCELONA), con la finalidad de atender sus consultas. En cumplimiento con la normativa vigente, MONTEPIO DE CONDUCTORES SANT CRISTOFOL MANRESA BERGA informa que los datos serán conservados durante el plazo estrictamente necesario para cumplir con los preceptos mencionados con anterioridad. Asimismo le informamos que el tratamiento indicado en el párrafo anterior tratamos sus datos conforme a la existencia de su consentimiento. Mientras no nos comunique lo contrario, entenderemos que sus datos no han sido modificados, que usted se compromete a notificarnos cualquier variación y que tenemos su consentimiento para utilizarlos para las finalidades mencionadas. MONTEPIO DE CONDUCTORES SANT CRISTOFOL MANRESA BERGA informa que procederá a tratar los datos de manera lícita, leal, transparente, adecuada, pertinente, limitada, exacta y actualizada. Es por ello que MONTEPIO DE CONDUCTORES SANT CRISTOFOL MANRESA BERGA se compromete a adoptar todas las medidas razonables para que estos se supriman o rectifiquen sin dilación cuando sean inexactos. De acuerdo con los derechos que le confiere el la normativa vigente en protección de datos podrá ejercer los derechos de acceso, rectificación, limitación de tratamiento, supresión, portabilidad y oposición al tratamiento de sus datos de carácter personal así como del consentimiento prestado para el tratamiento de los mismos, dirigiendo su petición a la dirección postal indicada más arriba o al correo electrónico info@montepio.cat. Le informamos que podrá revocar en cualquier momento el consentimiento prestado a la recepción de comunicaciones comerciales enviando un e-mail a la dirección de correo electrónico: info@montepio.cat. Podrá dirigirse a la Autoridad de Control competente para presentar la reclamación que considere oportuna.