Josep M. Soler, nomenat nou director del Montepio

Dilluns, 27 gener 2020

Josep M. Soler, nomenat nou director del Montepio per impulsar una etapa de futur a l’entitat.

El Montepio vol consolidar-se com a entitat de referència a la Catalunya Central en serveis de protecció a les persones.

El Montepio aposta aquest 2020 per iniciar una etapa de renovació i millora que serà liderada pel nou director, Josep M. Soler. L’entitat fa una aposta molt ferma per millorar els serveis que ofereix, adaptar-se als reptes de futur i consolidar-se com a entitat de referència a la Catalunya Central en serveis i protecció a les persones, aportant també solucions a l’àmbit de la mobilitat.

Josep M. Soler és màster en gestió cultural, postgrau en captació de fons, expert en consultoria en Responsabilitat Social Corporativa (RSC) assessorant empreses i institucions, formador, i va treballar durant anys a Caixa Manresa.

El nou director, que fa tàndem amb Llorenç Juanola com a president de l’entitat, vol centrar els seus esforços en adaptar els serveis i productes del Montepio a un mercat constantment canviant, a consolidar el compromís de l’entitat amb el territori i amb la seguretat viària, i a mantenir i fer créixer la cartera.