93 877 64 64|679 47 07 09

Montepio col·labora amb la Cursa de la Dona Manresa

Dijous, 07 març 2019

El proper 17 de març se celebra la tercera edició de la Cursa de la Dona Manresa que donarà part de la recaptació de les inscripcions a la Regidoria de la Dona de l’Ajuntament de Manresa, que els destinarà a les entitats de dones i al moviment associatiu femení.

El Montepio, en la seva línia de compromís amb diverses causes solidàries, col·labora en aquesta cursa. Tots els socis i sòcies de la nostra entitat us hi podreu inscriure a un preu avantatjós, 12 euros, presentant el carnet de soci. També podreu gaudir d’aquest descompte les persones no associades que us hagueu assabentat de la informació pel Montepio i que presenteu, en el moment d’inscriure-us, el correu electrònic que ho acrediti.

La inscripció inclou samarreta oficial Mizuno, assegurança, avituallament, bossa del corredor i dorsal solidari per als participants que hi assisteixin per part del Montepio. A més, el Montepio ofereix a tots els inscrits a la cursa un descompte del 25% en la quota del primer any de l’entitat.

La Cursa de la Dona té un recorregut de 5 quilòmetres, que es poden fer corrent o caminant, perquè hi pugui participar gent de totes les edats i condicions físiques. La sortida serà a 2/4 d’11 del matí al Vela Club & Fitness, organitzadors de l’esdeveniment.

Les inscripcions es poder fer presencialment al Vela Club&Fitness (C/ Carrasco i Formiguera, 11. Telèfon 93 186 9875) o també on-line a la web www.cursadonamanresa.com

Aquesta cursa forma part dels actes del Dia de la Dona de Manresa (que es commemora el dia 8 de març) i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Manresa i el SIAD, i amb el patrocini de MotorcatPremium.