Qui som?

El Montepio és una entitat de caràcter mutual, sense afany de lucre, fundada el 14 de març 1930 que té com a prestació bàsica l’assistència jurídica, la reclamació de danys i la defensa jurídica en cas d’accident de circulació. Té la seva seu central a Manresa i disposa de delegacions a molts municipis de la Catalunya Central.

El Montepio va ser inscrit en el Registre Oficial de Mutualitats de Previsió Social Voluntària de Catalunya amb el número 0010 l’11 de desembre de 1997.

Amb la vocació de servei que històricament l’ha caracteritzat, disposa d’una corredoria d’assegurances (Segursoci) que treballa amb les principals companyies nacionals i internacionals.

Un dels signes d’identitat del Montepio de Conductors és la seva implicació en la seguretat viària del territori, la mobilitat i les accions pròpies de responsabilitat social.

Des del principi, s’ha distingit històricament per la implicació social amb iniciatives de tot tipus, algunes de caràcter solidari. L’àmplia implantació, sobretot al Bages, el Berguedà, el Solsonès, el Moianès i l’Anoia ens converteixen en el referent directe per als milers d’associats i per al conjunt de la població. El concepte de proximitat, sempre arrelat al Montepio, fa que disposem de delegacions a molts municipis de la Catalunya Central.

La seu central de la nostra entitat és ubicada, des del 1966, a la plaça Sant Jordi de Manresa on un equip d’experts en la defensa dels conductors, les assegurances, la seguretat viària i la mobilitat l’atendrem d’una forma personalitzada.